Feniks Accountants

"Het gebruiksgemak is indrukwekkend. In enkele seconden kan ik meteen alle data en bestanden raadplegen, waar ik ook ben."

Ger17082879962

Feniks Accountants is een gevestigd boekhoudkantoor met verschillende locaties. Ongeveer een jaar geleden zetten ze hun fysieke server aan de kant en kozen ze voor een Cloudserver van Benison. Zaakvoerder Marc Vanmanshoven geeft meer uitleg bij deze keuze.

We hebben vroeger beroep gedaan op verschillende andere IT-bedrijven en dat was steeds hetzelfde verhaal. Mooie woorden, maar ze konden niet altijd waarmaken wat ze beloofden. Toen raadde één van onze partners Benison aan en zijn we eens met hen gaan praten. Het klikte onmiddellijk met Frank en Bert. Ook zij vertelden ons wat ze allemaal gingen doen, maar het verschil is dat ze hun woorden ook effectief hebben omgezet in daden. Zo stuurden ze pas hun eerste factuur wanneer de volledige opstart achter de rug was en goed werkte. Zo'n gebaar zorgt voor een wederzijds vertrouwen.

Bij Benison zeggen ze wat ze gaan doen en doen ze ook effectief wat ze zeggen. Naar die ontzorging waren we op zoek.

Marc Vanmanshoven - Zaakvoerder Feniks Accountants

Voordien hadden we een eigen fysieke server staan en kroop er heel wat tijd in het onderhoud of het oplossen van problemen. Nu zijn we overgeschakeld naar virtuele servers bij Benison en dat loopt perfect. Al onze programma's en toepassingen draaien op de Cloud en in de toekomst zou dit ervoor moeten zorgen dat onze eigen investering verkleint.

Ger17082878857

Het is vooral de enorme verruiming in de toegankelijkheid van onze bestanden en programma's die we niet meer zouden kunnen missen. Ongeacht waar ik ben of via welk toestel, ik kan steeds aan mijn data. Zo log ik met het toestel van een klant gewoon in op onze server en zijn we meteen vertrokken.

De totale ontzorging die Benison ons biedt is een verademing. Zij zorgen dat het werkt en wij kunnen focussen op ons werk. Frank en Bert zijn altijd bereikbaar en helpen waar het kan, ook al moeten we niet per se bij hen zijn. Niets is hen te veel, dat zorgt voor een zeer fijne samenwerking.

Remote Office

Ook interesse in onze remote office?

Net als Feniks Accountants benieuwd wat virtual servers kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Wij denken graag mee na over een oplossing op maat.