Remote office


Onze remote office zorgt voor een complete digitale werkomgeving waarbij onze servers enkel toegankelijk zijn voor je medewerkers. Je data en bestanden zijn altijd en overal beschikbaar waardoor je bedrijf niet langer gebonden is door tijd of plaats.

Betaalbaar

Betaalbaar

Je betaalt enkel voor wat je gebruikt.

Support

24/7 support

Persoonlijke ondersteuning, ieder uur van de dag.

Veilig

Veilig

Je data blijven in België en er worden dagelijks meerdere back-ups genomen.

Schaalbaar

Schaalbaar

Geen grote investering, maar een gespreide maandelijkse kost

Een IT-oplossing zonder zorgen

Wij vinden dat je bedrijf het beste verdient. En dat is niet die stoffige fysieke server die voortdurend tegenspartelt en jaarlijks onderhoud nodig heeft. Je hebt een IT-infrastructuur nodig die je altijd kan vertrouwen en die meegroeit met je bedrijf? Dan is remote office iets voor jou!

Remote office laat je toe om je eigen digitale werkomgeving vorm te geven in de Cloud. Je beschikt over de volledige Office Suite en kan zelf software installeren. Jij bepaalt wie toegang heeft tot welke bestanden en programma’s. Er worden dagelijks meerdere back-ups genomen zodat je snel, veilig en efficiënt kan werken.

Waar en wanneer je maar wil, je data zijn altijd beschikbaar. Je bent niet gebonden aan de fysieke nabijheid van een server, alles wordt eenvoudig beheerd in de Cloud. En die virtuele server slaat jouw data op in een Belgisch datacenter dat voldoet aan alle veiligheidsvereisten. Bovendien betaal je enkel voor de ruimte die je gebruikt en kan je op elk moment ervoor kiezen om deze ruimte te vergroten of te verkleinen. Geen verassingen op je factuur.

Onderhoud is niet meer nodig, wij zorgen ervoor dat je voortdurend gebruik kan maken van een veilige en geüpdatete omgeving. Heb je toch nog een vraag of een probleem? Wij staan 24/7 voor je klaar.

Remote Office

Ben je klaar voor een remote office of wens je meer informatie?

Wij werken steeds vrijblijvend een offerte uit op maat van je bedrijf.


Wat onze klanten vertellen

Het cloudsysteem van Benison zorgt voor uniformiteit en tijdswinst in onze dagelijkse werking.

Tom Vermeulen - General Manager Roam Technology

Benison zorgt voor een centraal Cloudsysteem dat meegroeit met het bedrijf. Op die manier kunnen we steeds meer zaken gaan automatiseren.

Arne Prikken - Ass. zaakvoerder C-Group