Over ons


Een schaalbare en persoonlijke aanpak maakt ons tot de ideale IT-partner van KMO's.

Benison is net als zovelen gestart als 'computerboer'. We merkten dat een betaalbare, degelijke, schaalbare en veilige lokale set-up voor KMO's moeilijk te vinden was. Zeker als je hierbij een goede en snelle support wilde. Reeds in 2007 zijn we gestart met ons eigen serverpark om clouddiensten aan te bieden aan bestaande klanten, wat ons zeker pioniers maakt op dat vlak.

Wij zien de nood die KMO's hebben aan 'gemanagede' clouddiensten. De noden van een KMO zijn nu eenmaal totaal verschillend van een grote cloudspeler. Door onze schaal (of het gebrek daaraan) kunnen we flexibele oplossingen voorzien die aansluit bij de wensen van de klant en blijft het kostenplaatje betaalbaar. We kunnen bovendien snel handelen en persoonlijke support geven, elk uur van de dag. We zijn ervan overtuigd dat we op deze manier onze klanten een grote meerwaarde bieden.

We vinden dat onze klanten enkel bezig moeten zijn met hun core-business - en wij met de onze - zodat we hun IT-zorgen uit handen nemen.

Benison

Benison Green

Benison pakt, naast uw stroomfactuur, ook het milieu aan. Met onze huidige technologie kunnen we t.o.v. een klassiek kantoor een energiebesparing tot 75% realiseren. 
Meer informatie over Benison Green