C-Group

"Het Cloudsysteem van Benison zorgt voor een permanente en betaalbare IT-oplossing die meegroeit met ons bedrijf"

C-group is een horecabedrijf met meer dan 10 vestigingen waaronder filmzalen, ziekenhuizen en horeca in de steden Hasselt en Genk. "Door onze snelle bedrijfsgroei hebben we nood aan een centraal systeem dat altijd bereikbaar is." aan het woord is Arne Prikken, Ass. zaakvoerder van C-Group. Voor dit middelgroot bedrijf is een Cloudsysteem de perfecte IT-oplossing.

Kassa Latte Corda 1

Wij baten een groep horecazaken uit op verschillende locaties en hebben een IT-systeem nodig dat de data van de locaties samenbrengt, zeker aangezien we steeds verder blijven groeien. We zijn te groot geworden voor een lokale server en konden kiezen tussen investeren in een eigen server of instappen op het Cloudsysteem van Benison om onze data te beheren.

Maar eigenlijk zijn we te klein om de investering in een eigen netwerk te kunnen dragen. We hebben geen IT-afdeling die zich er voortdurend mee kan bezig houden. De keuze was dus snel gemaakt.

Benison zorgt voor een centraal Cloudsysteem dat meegroeit met het bedrijf. Op die manier kunnen we steeds meer zaken gaan automatiseren.

Arne Prikken - Ass. zaakvoerder

Gezellig Corda Bar 1

De Cloudoplossing van Benison is perfect schaalbaar en kan dus meegroeien met C-Group. Voor ons is dit een permanente en betaalbare oplossing. Komt er iemand nieuw bij ons werken dan kunnen we hem/haar in een paar klikken een account geven.

De samenwerking met Benison verloopt heel vlot. Bert en Frank zijn steeds bereikbaar bij vragen of problemen en ze denken voortdurend mee na om ons systeem op onze noden af te stemmen. We willen in de toekomst nog meer gaan automatiseren. Ons kassasysteem bijvoorbeeld. En wie weet wat er nog allemaal mogelijk wordt binnenkort?

Remote Office

Interesse in onze remote office?

Benieuwd wat virtual servers kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Wij denken graag mee na over een oplossing op maat.