Expat & Co

"Veilig omspringen met persoonsgegevens is een hot topic, maar wij kozen jaren geleden al voor zekerheid met het veilige Cloudsysteem van Benison."

Expat & Co verzekert Belgen in het buitenland en moet dus dag en nacht bereikbaar zijn voor het geval dat er problemen opduiken. "Dat wil ook zeggen dat we altijd, op elke locatie en via elk toestel aan de nodige data moeten kunnen", aldus Business Manager Filip Declerq die enkele jaren geleden bij Benison aanklopte voor een virtuele server.

Dsc 1051

Het is voor ons belangrijk dat onze klanten het gevoel hebben dat we er voor hen zijn, op elk moment van de dag. Voor onze dagelijkse werking slaan we bovendien privacygevoelige persoonsgegevens op. De financiële data van onze klanten willen we niet zomaar te grabbel gooien. Een lokale server kan altijd gekraakt worden en vroeger werkten we met Dropbox, maar ook dit systeem was allesbehalve veilig.

Dus schakelden we enkele jaren geleden over op een Cloudsysteem van Benison. Met een goede en strikte beveiliging. De server zal niets binnenhalen van onbekende aard en onze data wordt geëncrypteerd. Zeg nooit nooit, maar er kan in principe niet veel mislopen. Dat is een zekerheid die in het kader van GDPR goed van pas komt.

Benison staat dag en nacht voor ons klaar om een mee te zoeken naar een oplossing. Ik ben zeer tevreden van de service die ze bieden.

Filip Declercq - Business Manager

Het Cloudsysteem van Benison is bovendien overal bereikbaar vanaf elke computer. Het is ook meer dan enkel een Cloudoplossing. Het hele Microsoft Officepakket zit mee in de interface en wordt voortdurend up-to-date gehouden. Willen we extra's zoals een CRM, ook dan denkt Benison mee na over een goede oplossing. Het is de unieke combinatie van databeheer in de Cloud en een softwarepakket op maat die zo’n meerwaarde biedt voor ons.

Het systeem is ook zeer schaalbaar. Als we op een bepaald moment te veel gegevens hebben om te verwerken kunnen we snel overschakelen naar een krachtigere processor die ervoor zorgt dat de verwerking sneller loopt. Nadien schakelen we opnieuw eenvoudig over op een kleiner pakket.

De grootste meerwaarde van Benison is hun service. Bij een vraag worden we steeds binnen het uur geholpen. Ze zijn dag en nacht bereikbaar en dat terwijl hun team maar bestaat uit twee personen. Ik vind het echt straf dat ze dit kunnen waarmaken. Ze zoeken bovendien ook altijd mee naar een oplossing, zelfs als zij niet in fout zijn.

Interesse in onze virtual servers?

Benieuwd wat virtual servers kunnen betekenen voor jouw bedrijf? Wij denken graag mee na over een oplossing op maat.