Hoe een remote office je kostbare tijd kan besparen


Bert Oris - Geplaatst op 19 september 2018

Je verwacht van een IT-infrastructuur dat die gewoon werkt zonder dat je je zorgen moet maken over de beschikbaarheid of veiligheid van je data. Zonder dat je zelf moet denken aan het onderhoud. Een remote office is de ideale cloudoplossing die je verschillende voordelen oplevert en je tijd bespaart. Want zeg nu zelf, je hebt wel betere dingen te doen.

Je bestanden altijd bij de hand

Nextcloud

Met een remote office werk je van op elke locatie. Op kantoor, thuis, bij een klant… Het is altijd even eenvoudig om je bestanden te raadplegen en op te slaan. Je verliest niet langer tijd met het zoeken naar die ene USB-stick of harde schijf met dat bestand op. Je hebt overal toegang tot je data in slechts enkele klikken.

Eenvoudige schaalbare interface

Schaalbaar

Treed er morgen een nieuwe werknemer in dienst? Geen probleem! In enkele klikken heb je een account opgezet en kan hij/zij meteen aan de slag met je programma's en documenten. Je nieuwe kracht is zo up-and-running.

Bovendien zijn de Benison cloudproducten zo opgebouwd dat we je niet vast zetten bij ons. Mocht je onverhoopt toch niet gelukkig zijn met onze oplossingen en/of diensten, kan je steeds eenvoudig overstappen naar een ander platform. Zodat je niet zonder je werkomgeving moet.

Focus op je kerntaken, wij doen de rest

Virtual Server

We hebben het allemaal al eens meegemaakt. Je moet nog duizend-en-één dingen doen en net dan kan je niet aan je bestanden. Er is een probleem met je verbinding, server of noem maar op. De technieker is niet beschikbaar en je moet zelf aan de knoppen gaan draaien. Vervelend en tijdrovend.

Zo’n rampscenario’s willen we vermijden. Benison wil net al die IT-zorgen uit je handen nemen zodat jij kan focussen op waar je echt goed in bent. En geef toe: het onderhoud van je server is daar niet bij.

Een digitale omgeving wordt automatisch geüpdatet en aangepast aan de nieuwste veiligheidsnormen. Daardoor zijn de meeste ‘problemen’ opgelost vooraleer jij nog maar merkt dat er een probleem zou kunnen zijn. Mocht er toch iets misgaan kan je ons 24/7 contacteren en pakken we je probleem onmiddellijk aan.

Remote Office

Interesse in een digitale werkomgeving?

Wij bekijken graag samen hoe een remote office ook jou kostbare tijd kan besparen.