Telewerk? Dankzij Benison eenvoudiger voor jou en je organisatie


Frank Van Baelen - Geplaatst op 18 maart 2020

Om COVID-19 in te dijken vraagt de regering werkgevers om—waar mogelijk—hun werknemers verplicht te laten thuiswerken. Verrassend genoeg blijkt het voor veel ondernemingen nog steeds een hele opgave om hun werking te digitaliseren. Dankzij de Cloudoplossingen van Benison hoeft dat niet langer een uitdaging te zijn.

Dat thuiswerk of telewerk een inspanning vraagt van een bedrijf, begrijpen we. De opvolging wordt volledig digitaal, gedeelde bestanden moeten vlot toegankelijk zijn voor iedereen die fysiek gescheiden zit, meetings moeten kunnen doorgaan, en ga zo maar verder.

Voor onze klanten zijn deze bijzondere tijden echter business as usual. Zij profiteren dankzij onze oplossingen immers van een complete digitale werkomgeving zonder zorgen. We lijsten enkele oplossingen op die ook voor jou het verschil kunnen maken in deze bizarre tijden.

Remote Office

Luke peters B6 JI Ner W Mz0 unsplash

Om te beginnen, kan je die stoffige server die jaarlijks onderhoud nodig heeft reeds van de hand doen. Een remote office opzetten start met een IT-infrastructuur waarop je altijd kan vertrouwen en die meegroeit met je bedrijf.

Alle data en bestanden sla je op in de Cloud, waardoor je medewerkers altijd en overal toegang hebben. Dus ook wie de volgende weken thuis doorbrengt aan de keukentafel met het geluid van spelende kinderen op de achtergrond.

Met een remote office van Benison beschik je over de volledige Office Suite en kan je ook zelf software installeren. Rechten en machtigingen bepaal je volledig zelf. Zo kan je je IT-infrastructuur ook vanop afstand blijven afstemmen op de noden van je medewerkers en klanten.

Met dagelijks meerdere back-ups hoef je je geen zorgen te maken over gegevensverlies. Zelfs wanneer je kat over je toetsenbord loopt en op het verkeerde knopje duwt, kan je dus altijd teruggrijpen naar de laatste back-up.

Je betaalt voor onze remote office enkel voor de ruimte die je verbruikt en je kan op elk moment schalen naar meer of minder opslagruimte. En het onderhoud? Daar hoef je geen rekening meer mee te houden.

Virtual Desk

Daria nepriakhina i5i Ih HS Atp4 unsplash

Heb je een kleine onderneming (1-5 gebruikers)? Dan is Virtual Desk de ideale Cloudoplossing voor jou.

Snel en simpel: met virtual desk bouw je je eigen digitale kantoor, net alsof jullie in dezelfde ruimte zitten. Net als bij Remote Office beschik je over de volledige Office 2019 Suite en kan je hier bovenop zelf software installeren.

De rechten zijn ook volledig te bepalen door jezelf. Je bepaalt wie toegang heeft tot welke bestanden en programma’s. Zo kunnen met volle focus te werk gaan.

Nextcloud

Jacky chiu kf2 Z44k7 Ng unsplash

Heb je gemerkt dat thuiswerken ervoor zorgt dat het beheren van bestanden plots een pak moeilijker gaat? Staat versie6.definitief nog op de computer van je collega? Dan heeft Benison met Nextcloud dé oplossing voor jouw organisatie in huis. Dit is een Belgisch en veiliger alternatief voor Google Drive, Dropbox of OneDrive.

Het verschil met bekende platformen zoals Google Drive, Dropbox of OneDrive zit 'm in het feit dat je met Nextcloud zeker weet dat je data in België blijven. Sla veilig je bestanden op en deel ze eenvoudig met collega's, partners of klanten. Je hebt de volledige controle over de machtigingen: wie heeft welke toegang tot welke bestanden en data en wie niet.

Wat nog beter is? In plaats van voorgekauwde price plans werkt Benison steeds een aanbod op maat uit zodat je voldoende ruimte hebt en nooit te veel betaalt.

Waarom Benison

Interesse in onze Cloudoplossingen?

Maar je twijfelt nog welke producten bij jouw organisatie passen? Of je wil een voorstel op maat? Wij bekijken dit graag samen met jou.