Waarom je data dankzij Benison in goede handen zijn


Frank Van Baelen - Geplaatst op 28 augustus 2018

Data veilig opslaan en verwerken is een prioriteit geworden voor elk bedrijf. Er zijn helaas te veel mensen met slechte bedoelingen die op zoek gaan naar de kwetsbare plekken van je digitale werkplek. Een datalek kan desastreuze gevolgen hebben voor je organisatie. Benison doet er alles aan om deze hackers geen kans te geven en je data veilig te bewaren.

Altijd up-to-date

Je wil een online infrastructuur die veilig is vandaag én liefst ook morgen. Maar een fysieke set-up veilig bouwen en onderhouden is een tijdrovende en dure taak. Een virtuele oplossing geniet mee van allerlei schaalvoordelen waardoor die kost beter gespreid wordt over de verschillende klanten van het serverpark. Ook de veiligheidsupdates kunnen meteen geïmplementeerd worden voor het volledige serverpark wat lokaal quasi onhaalbaar zou zijn.

Je data staan in België

Je data staan in een klasse-A datacentrum in België. Wij kunnen je garanderen dat je data in België blijven en dat ze niet worden gebruikt voor marketing of andere doeleinden. Je blijft ook eigenaar van jouw data, ook al staan ze op onze servers. Je kan ons bovendien op elk moment bereiken mocht je met vragen zitten over je digitale infrastructuur.

Betrouwbare opslag met back-ups

Voor onze opslag maken we gebruik van betrouwbare high-end apparaten. Dat wil zeggen dat ze snel zijn, maar ook een stuk robuuster dan een lokale set-up. De kans dat je werkplek down gaat of data verliest wordt zo erg klein.

Mocht er toch iets mis gaan, hoeft dat niet meteen te betekenen dat ook al je werk verloren is gegaan. We hebben steeds back-ups klaarstaan. Onze back-up staat in Zaventem en wordt via een private glasvezelkabel van Diegem (waar onze servers staan) naar Zaventem gekopieerd. Ook tijdens het kopiëren van je data verloopt alles dus veilig.

Een back-up wordt 40 dagen lang bijgehouden zodat we in geval van nood een zo groot mogelijke garantie kunnen geven dat je data nog intact zijn.

Interesse

Meer weten over onze oplossingen?

Wil je eens praten over een veilige en altijd toegankelijke digitale werkplek? Stuur ons even een berichtje en we bekijken graag samen hoe we je kunnen verder helpen.